lørdag 28. mai 2011

Takk for oss!

Seks måneder etter at vi ble satt i land på kaia i Herwighamna, går vårt Bjørnøya-opphold ubønnhørlig mot slutten. Sommerbesetninga inntok stasjonen i formiddag, mens vi som har tilbrakt vinteren her, snart avslutter vårt ishavs-eventyr og setter kursen tilbake mot sivilisasjonen og hverdagen. Vinteren har bydd på mange flotte opplevelser og nye erfaringer, og vi sier takk for oss etter ei minne- og lærerik tid her nord!

Takk for laget til dere som har fulgt oss via bloggen, og til sommerbesetninga: Velkommen til Bjørnøya, og lykke til!

Da dette bildet ble tatt på vei fra Longyearbyen til Tromsø i mai 2010, var Bjørnøya fremdeles bare en drøm. Et år seinere er drømmen realisert.

KV Svalbard sørger for transport tilbake til sivilisasjonen

Nå gjelder det bare å huske kodene til mobil og Visakort...

5 kommentarer:

Knut sa...

Tusen takk for at du har delt deres opplevelser med oss, gjennom bilder og tekst. Lykke til videre med nye "eventyr".

A-C sa...

Du har vært veldig flink til å blogge i vinter, Venke! Det hadde vært gøy om du fikk noen andre til å overta stafettpinnen. Gi beskjed så skal jeg fikse det praktiske.

Nyt de siste timene, og god tur hjemover! :)

Øyvind E. Haga sa...

Fantastisk å følge med på oppholdet på denne måten. Dette gir næring til drømmene om en tur tilbake, selv om vi innerst inne vet at forholdene ikke ligger til rette he rog nå. Takk til dere for at dere har delt dette med oss andre.

Biler det "På gjensyn" eller "far vel" for de som går av???

Svein Olav sa...

Takker for trivelig blogg, med mange fine bilder.Har vært mange ganger både tekst og bilder har pirret på følelsen og lengselen tilbake til øya.
Lykke til videre.

Anonym sa...

Jadaneida so. Komt meg heimatt eg, men han godeste Marius vart tåkefast i Oslo by. So det vart ikkje noko høyhopping på han i går :)
Helsar ellers til resten av gjengen. Takker for hilsen på flyet fra Longyear. Hilsen Steinar Berthelsen.