Til lykke med dagen fra alle oss på Bjørnøya! Fra å ha levert overskyet vær i dag tidlig, varter værgudene nå opp med sol fra bortimot skyfri himmel. Med fem-seks kuldegrader og lett bris fra nordøst, er flaggvinden perfekt og vi holdt greit varmen i toget som - tradisjonen tro - gikk fra stasjonsbygget til Hammerfesthuset og tilbake igjen. Kokkene har allerede imponert med både brunch- og kakeservering, og til dagens middag venter intet mindre enn ti retter...
Perfekt flaggvind for festflagget på Bjørnøya Meteorologiske, 17. mai 201117. mai-programmet ivaretar tradisjonene og byr bl.a. på brunch, tog, salutt, kaker og kaffe, samt middag Ballongslipp i bunad i anledning dagen
På brunchmenyen var det både rømmegrøt og spekemat, pølser i lompe og laks og eggerøre
Stasjonssjefen ledet naturlig nok an i 17. mai-toget på Bjørnøya
Et sikkert tegn på at kaka smaker, er når chiefen forsyner seg to ganger...kakemons, det er den mannen ikke, men 17. mai-kaka, den falt i smak!
Kransekake ble det også
4 kommentarer:
Gratulerer med dagen til alle på Bjørnøya. Håper også hundene får en ekstra go-bit i dag.
Gratulerer med overstått 17. mai.
Den kransekaka bør dere sende inn til høstens kunst utstilling, eventuelt Henni Onstad sentret. Muligens blir den også antatt museet for Modern Art, New York.
Sjølsagt ble det litt 17. mai-mat til hundene også! Eerkki stakk imidlertid "til skogs" da vi fyrte salutt, men han kom heldigvis heim igjen i løpet av natta!
Knut: Litt kunstnerisk frihet må være lov i anledning Nasjonaldagen! Kransekaka smakte forøvrig utsøkt - seig og god :-)
Kanon..........ser ut som kransekaka er laget av "tøttfesk"(((0;
Legg inn en kommentar