Hvorvidt det blir sju slag å finne på kakebordet på Bjørnøya denne jula, er foreløpig usikkert. Men vi er i alle fall i gang med baksten. Kjøkkensjefen tok ansvar for den første deigen (etter sporene i deigen å dømme, har vi muligens rotter i skapet…). Arbeidsleder Marius holdt styr på så vel bakstekjerringer som spesialproduserte pepperkakeformer og steiketid, så nå er pepperkakene bokstavelig talt i boks.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
5 kommentarer:
Isbjørn-pepperkake med Selbu Blå er da og anbefale ( hvis dere har tilgang på den) Fortsatt god bakst.
Mvh
Knut Solberg
Selbu Blå?! Interessant! Vi får høre hva kokkene våre kan trylle fram fra kjøla...takk for tipset!
Rotter i skapet? Jeg skylder galant på reven! Jommen er den frekk den revefanten! De fingermerkene kunne umulig spores tilbake til Marius og meg.
Støtter forslaget med å prøve Selbu Blå til pepperkakene Venke, og litt rødvin
Per Ivar
Jaha, så reven skal liksom bli den store syndebukken her til gårds... Nuvel!! Per Ivar: Hvis du som ekte selbygg anbefaler Selbu Blå til pepperkakene, er det trolig verdt et forsøk! Må bare skaffe den osten først... Og sjølsagt skal det være rødvin til ;-)
Legg inn en kommentar