tirsdag 21. desember 2010

Mot lysere tider

Solsnu, fullmåne og tre dager igjen til jul. På Bjørnøya pusler vi ufortrødent på med vårt, og plages ikke av at ventetida blir lang. Her er alltids noe ”hæl... mainnskit ” å skru og mekke på. Ballongslipp gjennomføres til faste tider, fire ganger i døgnet, uavhengig av vær og vind og kommende høytid. Også på kjøkkenfronten holder vi oss sysselsatt etter at 1. kokk Våge gikk offensivt ut i Svalbardpostens julenummer og lovet nytt pepperkakehus. Gammelt arbeidslag har fått sparken, og nye, underbetalte kjøkkenskrivere er satt under pisken. Ute på gårdsplassen venter våre firbeinte venner, Aki, Eerkki og Tassen, spent. Kommer dette huset til å stå, eller blir det mer pepperkaker på oss??

Intens aktivitet i hangaren

Vellykket ballongslipp

1. kokk Våge har lovet nytt pepperkakehus

Aki

Tassen

Eerkki

Solsnukaka til Lise forsvant bokstavelig talt som dugg for solen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Flott kake, og flotte hunder. Håper byggningskontrollen blir fornøyd med det nye byggværket.

Anonym sa...

Vil ønske dere en riktig god jul. Er stadig innom bloggen og leser siste nytt. Var der selv et par sesonger for en del år tilbake, og savnet etter å dra tilbake ligger der hele tida. Spesielt nå når det nærmer seg jul. Bjørnøya er en plass man ikke kan forlate bare ved å dra derfra!!

mvh Øyvind E. Haga

VI sa...

Hyggelig at du følger bloggen som AC i sin tid tok initiativ til, Øyvind! Ei riktig god jul ønskes deg også her fra Bjørnøya!