onsdag 29. desember 2010

Vel overstått!

Vel overstått jul i hus & heim! På Bjørnøya gikk årets julefeiring nokså rolig for seg, dog ble det et trivelig lag. Etter tradisjonell julemiddag med ribbe og molte- og/eller riskrem til dessert, stakk Nissen innom som snarest. Kanskje trodde han at ingen hadde husket på oss til jul, men der tok han skammelig feil; under treet i stua bugnet det av gaver fra nord og sør. Hadde man ikke visst bedre, kunne man trodd at det var en skokk med unger som bodde her... Hjertelig takk til alle som har sendt oss julepakker!

Romjula har ellers forløpt som romjuler flest. God mat og drikke, late dager med julehefter, bøker og TV-titting. Enkelte har vært på skitur og på kortere lufteturer til fots, mens andre holder matchvekta og formen under kontroll gjennom iherdig innsats i treningsrommet.

I dag har vi hatt besøk av Kystvakta. Romjulsbad og litt handel i lokalbutikken stod på programmet. Med minus 1,9 grader i sjøen, kan man trygt si at badetemperaturen var forfriskende. All respekt for de om lag tyve friskusene fra KV Sortland som ikke nølte et øyeblikk, men kastet seg ut i ishavet! Innsatsen ble for øvrig behørig belønnet med både diplom og medlemskap i Bjørnøya Nakenbadeforening.

Julegave og klem fra Nissen til Stasjonssjefen

Stor takk til Jensen Elektriske for luer, refleksbånd og t-skjorter!Gaveåpningen er unnagjort

Den som sover synder ikke...Magnus totalt utslått av all viraken!

Julehefter og konfekt hører med

Lise og Marius på romjulstur til Lundenæringen

En ny crest til samlingen

Omlag tyve friskuser fra KV Sortland gjorde seg fortjent til slikt diplom

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er så utrolig koselig å kunne følge med på hva dere driver med på Bjørnøya.
Koselig å se at du har funnet deg godt til rette, Venke.
Romjulsklem fra Kristin & bæstevænninna di, Henriette. :o)