lørdag 22. mars 2008

Sterke menn og intelligente kvinner

I løpet av månedene vi har vært her har de fleste av hyttene fått besøk. Teltvika, for eksempel, kan skilte med besøk 4. februar, og har ikke hatt besøk igjen før i går. De to staute, sterke karene som var der i februar kunne melde om visse vanskeligheter med å komme inn fordi døra satt så godt fast. Resten av besetningen har flere ganger fått høre historien om hvordan den ene sterke karen, etter mange forsøk fra begge to på å få opp døra, tok spenntak på trammen og med et brøl, med nød og neppe, klarte å dra døra opp.

I går var det ikke bare sterke menn som var i Teltvika, det var også intelligente kvinner. Etter å ha tatt vekk den store treslåen foran døra, ble også den lille slåen som står på høyre side, like under øyenhøyde, trukket fra. Den lille slåen som var malt i samme farge som hytta, som sto fem centimeter ut fra veggen med fire skruer brutalt trukket ut av bordkledningen. Da var det bare å åpne døra med en finger.Slåen er igjen skrudd godt fast i veggen.

Sterke, intelligente menn uten briller bør enten ha med seg skarpsynte, intelligente kvinner på tur, eller ta med briller.

Ingen kommentarer: