torsdag 6. mars 2008

Brannøvelse

I dag har det vært stor aktivitet her. Vi har hatt brannøvelse i samarbeid med personell fra KV Svalbard. De øsnket å øve på brannoppdrag på land. Vi fikk en god anledning til å prøve utstyr og å teste oss selv.

Alarmen gikk kl. 12.30.En stund senere landet det første helikopteret med personell fra kystvakten. Helikopteret tok i alt tre turer med personell og utstyr. Det vrimlet av folk her til slutt. Men hundene tok det hele med fatning og forholt seg rolig. Røykdykker tok seg inn i huset, fikk ut de skadde og fraktet til medisinsk behandling. Der ble de tatt hånd om av medesinsk personell.

Etterhvert ble ting avsluttet og mannsakpet fraktet tilbake til kystvakten. Alle var enige om at det har vært en nyttig øvelse og vi sitter igjen med mange nye erfaringer.Personell kommer med helikopterBrannmannskap på vei innRetur med Sjøbjørn, sørpe i havna i dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heia, endelig en blogg eller sia man kan følge med på (som æ klarte å finne ;-)) Skal oppover t sommern hvis resten av helsesjekken går i orden. Gleder meg såklart. Ser ut som om dåkker har friske forhold ute i flekkan.
Savner mere bilda av stasjonen å bygningene så man får et bedre inntrykk av fasilitetan.
Mvh Thor Morten Wirkola