tirsdag 1. april 2008

Folksomt

De siste par dagene har vi hatt mye folk på huset. Det startet med at vi skulle få forsyninger levert av KV Svalbard. I samme opperasjon var det også med mediafolk fra forsvaret. De skulle intervjue og filme på stasjonen. Det er fint å få fersk melk og post igjen. Middagsbesøk hadde vi også. Returen var beregnet på to turer. Den første turen gikk på ettermiddagen. Været hadde endret seg til mer vind og dårligere sikt. Da de skulle ta den siste turen, så ble snøbygene for tette til at de kunne lette. Det endte med at vi også fikk overnattingsgjester.

Da de dagen derpå hadde fått helikopteret i luften, var det bare å vente på neste. Folk fra Avinor skulle komme å ta service på anleggene de har på øya. Nytt helikopter, denne gangen fra Airlift i Longyarebyen landet ca 1,5 time etter det forrige hadde tatt av. Så da fikk vi sandelig gejster til lunch også.

Men i skrivende stund, så har de også reist nordover igjen. Så nå er det bare oss ni som holder til her. Vi har fått ferskvarer og aviser, nye planter i akvariet og planter på bordet.


Varer ble fraktet luftveien fra KV Svalbard og inn til oss.Når uværet satt inn, så måtte helikopteret settes i hangarenSå kom det folk fra Avinor på besøk


Ingen kommentarer: