tirsdag 29. mars 2011

Soloppgang

Flott å nyte soloppgangen før man går av nattevakt! I løpet av natta har det drevet inn en del is i hamna, og i nordøst ser vi såvidt kanten av et isbelte som ser ut til å bevege seg i vår retning. Kl. 06 lokal tid kan vi forøvrig melde om drøyt 11 blå og nordøstlig, lett bris på Bjørnøya. En glad og solrik dag ønskes dere alle herfra :-)

Soloppgang på Bjørnøya kl. 06.09 LT

5 kommentarer:

Rune Johansen sa...

Takk for flott oppdatering av bloggen gjennom vinteren Venke, det er morsomt å holde seg oppdatert på ståa der oppe:) Nyt den flotte, lyse tida dere nå har igjen av oppholdet!

VI sa...

Ingen årsak, Rune - hyggelig at du & andre følger med! Regner med at de to siste månedene her kommer til å gå fort, så vi får prøve å utnytte tida maksimalt :-)

Knut Solberg sa...

Utrolig flott bilde. Så dere får solen så tidlig? Litt av en overgang fra stummende mørke. Ha ett fortsatt fint opphold.

Bjørn Vigeland sa...

En flott start på en ny dag, Kjekt å følge med i hvordan det går der oppe. Tiden går sikkert fort nå den siste tiden :-)
Ny det flotte lyset og tiden som er igjen...

VI sa...

Takk for det, Knut og Bjørn! Mildvær med regnbyger her idag, men før eller seinere dukker nok sola opp igjen! Ha en fin dag på fastlandet :-)