mandag 28. februar 2011

Ledig stilling som tekniker

Har du teknisk fagskole, ingeniørhøgskole eller utdanning innen fagområdet elektronikk? Er svaret ja, og du i tillegg ønsker deg nye utfordringer og opplevelser på et spennende arbeidssted, da kan Bjørnøya være plassen for deg!

Meteorologisk Institutt har ledig stilling som tekniker på Bjørnøya Meteorologiske Stasjon for sommersesongen 2011. Mer informasjon om stillingen finner du her.


4 kommentarer:

Turid sa...

Vurderer "omskolering" for en sesong p Bjørnøya kunne æ virkelig ha tenkt mæ!
Oppleve naturen , det å leve SÅ isolert - ja det har æ virkelig lyst til , men som tekniker blir det nok ikke.....

Hans-Arne sa...

Ja her har du noe som frister ganske mye... Var jo tekniker der i 08-09 men har desverre ikke mulighet denne gangen. Men jobben er både morsom, spennende og givende. Og som Jon sier i artikkelen på Yr så er det mange utfordringer og muligheter for å være kreativ. Det meste lar seg fikse på et eller annet vis... Så til de som "tenker" på Ishavet... kjør på med søknad..!! Garanterer at dere ikke kommer til å angre... Og en annen ting, det er MYE bedre å angre på noe man har gjort enn på noe man ikke er gjort... Desuten så er 6 mnd. ikke lang tid... ikke sant Venke... Tiden på øya går utrolig fort...

VI sa...

Stemmer det, Hans-Arne, seks måneder flyr fort, og jeg tror ikke det er mange som angrer hvis de først får muligheten til å reise hit! Bjørnøya som arbeidssted kan definitivt anbefales; et sted helt utenom det vanlige, erfaringer og opplevelser for livet :-)

Bjørn Vigeland sa...

Nå ble jeg fristet... Var jo teknikker i fjor men kan godt tenke meg en ny sesong, men kanskje vinter :-)