tirsdag 9. mars 2010

Fjellrev

Det er ikke så mye dyreliv, uten om de tre bikkjene som står i kjetting ute på tunet, vi ser her på øya. Engasjementet blir derfor stort når det dukker opp andre dyrearter. I dag kom en liten fjellrev tuslende på brinken. Den spankulerte rolig forbi stuevinduene, la seg en stund under skitrenna, før den tuslet over helipadden og forsvant forbi søppelbrenningsburet. Denne reveobservasjonen førte til en fotojakt tilsvarende ved en isbjørnobservasjon. Opptil flere av besetningsmedlemmene la på sprang, med kamera over skuldra, fra vindu til vindu, for å fange krabaten på film.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Deilig når "verden" våkner til liv igjen. Sola kommer, fuglene kommer, reven kommer å avløsninga e faktisk heller ikke langt unna. Bare 2 mnd igjen så må dåkker overlte øya t neste kontigent..
TM

A-C sa...

Ja, det er godt at det har blitt lyst, nå er det ikke lenge før sola er over horisonten hele døgnet. Polarmåka og alkekongen har kommet hit, og i sør er det visstnok polarlomvi. Ikke lenge nå så kommer nok snøtitingen, ærfuglen og lundene også. Det blir bra med litt liv rundt stasjonen. Men det at det går så fort mot avløsning er ikke nødvendigvis så bra.. Vi får nyte hver dag vi har igjen her. :)