onsdag 18. februar 2009

Teddy

Vi har en "trofast" gjest på tunet - Teddy. En stor(!) lodden sak, som ikke alltid husker å vaske seg før han kommer på besøk. Teddy bryr seg ikke noe særlig om fyrverkeri (signalskudd med lys og smell). Det synes han bare er irriterende og flytter såvidt på seg. Applaus derimot er ganske skummelt. Da skvetter han og lunter avgårde. Ei helg vi hadde en liten sammenkomst på Reserve'n (et av nabohusene), lå han musestille i flere timer og lot som han var en stein. Han hadde lagt seg et lite stykke ovenfor Reserve'n med god sikt til hovedvinduene så han kunne følge med. Han hadde nok bra lyst til å være med og danse litt! Etter hvert ble han lei av å vente på å bli invitert inn, og kom en tur på tunet for å få hilse på oss. Men etter å ha blitt mottatt med både fyrverkeri og applaus, fikk han nok av bråket og gikk sin vei igjen.

Helga etter var han tilbake. Sto først en stund og prøvde å innynde seg hos Laban. Laban var ikke interessert i noen flørt og gjødde av full hals. Teddy ga opp og tuslet bak garasjen og la seg. Der skal han jo heller ikke være, så han rakk bare en liten "power nap" før fyrverkeriet startet. Han prøvde da først å gjemme seg på andre sida av garasjen, men skjønte etter hvert at han ikke var velkommen, så han tuslet avgårde for å sove i fred.

2 kommentarer:

Trollsilm sa...

Rare mennesker! Hva i all verden har dere imot isbjørner som sover bak garasjen? De fleste mennesker blir jo ikke foræret slik!

A-C sa...

Nei, vi er litt priviligerte her.. :) Men er jo ikke helt bra om bamsene venner seg til å tusle på stasjonen, spise av hundematen, luske rundt hushjørnene osv.. De kan jo være både nærgående og stae nok som det er.. :)

Håper alt står bra til med dere!