tirsdag 13. januar 2009

Bamse!

Nå er det ikke lenger tvil! Vi har bamse på holmen! Isen har liggi rundt øya i lang tid og vi har lurt på når vi vil få se bamsen. I dag var Lisbeth og Hans på tur til Steinhytta, sammen med Laban og Tassen. De hadde først funnet gjenføkne spor og, etter litt, ferske spor. Så hadde bikkjene plutselig satt av gårde og funnet en bamse.

To oppspilte og lykkelige personer kom tilbake til stasjonen til lunsj og kunne fortelle om opplevelsen. Vi andre satt småmisunnelige og lyttet, og gikk igjennom vaktplanen i hodet mens vi funderte på når neste mulighet for tur vil by seg...

4 kommentarer:

Anonym sa...

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! Så fantastisk herlig!!!!! Håper dere alle får muligheten til å oppleve dette. goklemmer til dere alle fra Oddrun

Anonym sa...

Tøft. Å spennende når man tuske utendørs. Så at dere fikk litt mer dramatikk deroppe m dn russiske trålern som gikk ned..
TM

Anonym sa...

Sikkert mer spennende enn sist vinter...?
Kos dåkker...
Trives som sondesjef..?
helsike... æ og data.... ooofff
Skjønne ikke ka æ gjør feil...

A-C sa...

Ganske stilig å få oppleve bjørn ja. Litt mere om og men når man går ute, men uansett må man jo være observant nå.

Ble litt mere aktivitet med den russiske tråleren som gikk ned utenfor her, godt vi har rikelig med helifuel, mat og evt. andre ting som vi kan bidra med. :)

Jadda, trives som sondesjæf. Fint med større lugar, selv om jeg savner havutsikten litt.. :) Veldig godt å være tilbake på øya, ishavslivet er i det store og det hele ikke så værst! :) Hehe, var noe kjent det med deg og dataproblemer ja... :P Fant forresten synop-sangen. :)