fredag 19. desember 2008

Skytetrening

Isen ligger ganske langt sør, til tross for mildvær og sørvestlig vind, så forhåpentligvis får vi bamsebesøk i løpet av vinteren. Og da må alle være forberedt. Derfor hadde vi skytetrening i hangaren her en dag. Det vil si, vi satte opp noen pappskiver på andre siden av helipaden, slo på det som fantes av utelys og satte opp et par kraftige lommelykter til å lyse opp blinkene. Så var det bare å knalle i vei.

Noen hadde litt mere skytetrening enn andre, men alle fikk prøvd våpenet sitt. Innsatsen var det ihvertfall ingen ting å si noe på.

Også nå er våpen viktig å ha med på tur, man vet jo aldri om det kan komme en bamse tuslende, og da er det ikke gøy å være midt på tundraen uten noe tre å klatre opp i.

4 kommentarer:

Anonym sa...

oi kor flink du va å oppdatere bloggen. E d kansje bare bare ford alt e nytt å spennende? ,-) Blir det en like hyppig oppdatering utover vinter vår og sommer? Eller sommer vil nu ikke dere oppleve der oppe da.. :-O Følg med følg med..
Å en ekstra hilsen til Ragnar og Geir på Hopen som tydeligvis følger med. God jul alle kjente der oppe! Geir, fikk du laks i Nerskjæra?
Thor Morten
Thor Morten

Anonym sa...

Har du arvet varmedressen til Henning...??? Husk at det forplikter..:)

A-C sa...

Får se om vi klarer å holde oppdateringsfrekvensen høy, satser på litt hjelp til det. :)

Ja, jeg har sett meg nødt til å knæbbe varmekjeledressen til Henning. Jeg var og tok service på gassanlegget sammen med gamle sondesjef da de hadde utdeling av kjeledresser og sko i hangaren. Da jeg kom dit noen timer senere var det verken sko eller kjeledress som passet.. Førstemann til mølla, osv.. :) Jaja, jeg berges. Får håpe noen nye kjeledresser kommer opp før det blir kaldt og lyst, da vi er mere ute.
Forpliktelsene har jeg allerede begynt å ta på meg, tar meg feks. litt ekstra godt av Laban. ;)

Anonym sa...

Jøss, så han får en vinter til altså? Ja du må bare stelle godt med han. Husk å koke grøt på julaften...:)