fredag 26. desember 2008

JUL

Jula er også kommet til ishavet. Vi hadde en trivelig julekveld med god mat og avslappet stemning. Ingen tvil om at den allmenne oppfatninga hos de lenger sør er at det er KALDT her. Store mengder ullklær ble pakket opp i løpet av julekvelden. Så langt har det vært vel så varmt her som på fastlandet, men de kommer nok til nytte.
En julehilsen ble sendt til KV Stålbas ved å morse med lampettene i stuevinduet. Meldinga ble mottatt og vi fikk hilsen tilbake på VHF til "morsernes" store fornøyelse!

Ellers har vi ei travel jul med tre bursdager på fem dager; julaften, 2. og 4. juledag. Tradisjonen tro får bursdagsbarnet velge middag. Alle vil gjerne ha ferskkjøtt, så det betyr mye reinsdyr. (Julenissen satte dem igjen her da han dro tilbake til Nordpolen.) Og mye kake. Vi har også uhorvelige mengder sjokolade da det ser ut til at alle har skjønt at vi trenger mye sjokolade, slik at vi vasser i konfekt og gratissjokolade (utgått på dato... :-) )

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann! Jeg var litt sløv og sendte deg sms på bursdagen.. Får gratulere litt på etterskudd her istedet! Håper du har det bra, hilsen Tone

Anonym sa...

Fint å høre at dere koser dere og har det bra. Jeg lengter stadig hjem, og det er greit å kunne følge med her. Hils så mye til Øyvind, han er vel den eneste jeg vet hvem er denne sesongen? Hilsen fra en "gammel traver", sist vinter/sommer 2005/2006, Linda

A-C sa...

Takk for bursdagshilsen! :) Smsen har vel forsvunnet før jeg kommer meg innenfor dekningsområde igjen, men jeg har det helt topp her. Deilig å være langt fra slitsomme mobiltelefoner, bråkete byer og overfylte butikker! Misunner ikke dere på fastlandet det minste! :)